| Aca Lukas | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Vuk Domaćin
Broj poruka : 678 Godina : 34 Lokacija : Grmec Datum upisa : 09.02.2008
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 12:16 pm | |
| Rospija
Kad cujem tvoje korake u suncan dan donesu oblake za trenutak uniste i ono malo muske sujete
A onda mislim da sam lud jer samo lud zbog tebe reze vene ma, ko da ne znam istinu posle hiljadu i jedne zene al' znam da predacu ti se pre nego rat i zapocne
Ref. 2x Ti si kamen sto za dno me pribija mala pokvarena, zla, prava rospija
Nezamenjiva, nepobediva
Kad osetim ti dlanove sto vecno ruse moje planove da neces sa mnom kao pre da cu biti jaci od tebe
A onda mislim da sam lud jer samo lud zbog tebe reze vene ma k'o da ne znam istinu posle hiljadu i jedne zene al' ipak predajem se pre nego rat i zapocne
Ref. 2x | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 12:17 pm | |
| Sa ljubavi se skidam
Po ostrici noza sam hodao u paklu tom svoj sam raj nasao ne vezuj se za to sto ne mozes da ostavis
Hej ljubavi, najgora bolesti tvoj oziljak, vucem iz mladosti
Ref. Odlazi, sa ljubavi se skidam prestajem sa tim je gotovo odlazi, jer ako pridjes blize uzecu taj otrov ponovo
Ne osetis kada se naviknes sve boli te ne znas da prekines
Ref.
Ne vezuj se nikada
Ref. 3x | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Samo ona zna
Poveli me nocas njeni mali djavoli tamo gde je mesto svakom ko je greskom zavoli to je onaj put bez povratka, joj
Tamo nesto pada nije kisa, nije grad crveno je nebo ne postoji sutra a ni sad, niko vise ne zna gde sam ja, joj
Ref. Samo ona zna gde me ima kad me nema gde da podje da mi nikad ne dodje
Samo ona zna gde da dodje da mi javi, da mi javi kada me zaboravi
Tamo nesto pada nije kisa, nije grad crveno je nebo ne postoji sutra a ni sad, niko vise ne zna gde sam ja, joj
Ref. | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Soba za plakanje
Moja soba bez prozora kao polje pusta ko gora bez mora u njoj zivim jer se mora
Moja soba bez prozora hladna kao zima ko bez sunca zora u njoj zivim jer se mora
Ref. Pozvala me draga na vencanje odnela mi dane za nadanje odnela mi noci za spavanje ostavila sobu za plakanje
Moja soba bez prozora kao polje pusta ko gora bez mora u njoj zivim jer se mora
Moja soba bez prozora crna kao stena oko Durmitora u njoj zivim jer se mora
Ref. 2x | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 12:18 pm | |
| Spavaj Beograde
Tama grli Sumadiju ispod Avale sve su srece i sve tuge davno zaspale samo nije ona sto me svuda pratila dok me nije u Srbiju opet vratila
Sto granica presao sam gradova bez broja al' me nisu prevarili ja znam svetla tvoja sve ulice tvoje pamtim, splavove, kafane zelim da se tebi vratim pre nego sto svane
Ref. 2x Devet zivota sam potrosio s nogu spavaj, Beograde kad vec ja ne mogu
Sto granica presao sam gradova bez broja al' me nisu prevarili ja znam svetla tvoja sve ulice tvoje pamtim, splavove, kafane zelim da se tebi vratim pre nego sto svane
Ref.
Tvoj dah ko andjeo zauvek me prati ne mogu umreti dok ti se ne vratim | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 12:18 pm | |
| Sta ucini crni gavrane
Sta ucini crni gavrane, gavrane vidim da draga vara me, vara me (2x)
Ref. Noge su moje umorne, umorne oci su moje sklopljene, sklopljene
Sta ucini moja rodjena, rodjena hej bit ce srce do kolena
Sa ucini beli javore, javore sto uradi ono najgore, najgore (2x)
Ref.
Sta ucini plavi jadrane, jadrane nek moja draga u tebi nestane (2x)
Ref.
Dobra dobra! | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 12:19 pm | |
| Sto si tuzan, prijatelju (duet Dzej Ramadanovski)
Sto si tuzan, prijatelju kakva li te tuga mori oci su ti suzne kao da sve gori davno takav nisi bio poznajem te dugo ljubavnike jadi more ne znas sta bi drugo nocima ne spavas, zivot zapostavljas
Ref. Zar ne vidis sta je ljubav od mene ucinila moja crna kosa kao sneg je bela zar ne vidis sta je ljubav od tebe ucinila tvoja crna kosa kao sneg je bela
Zar 'vakav sam bio zar ovakav sam se rodio u mladim godinama starac sam postao
Zar ovakav si bio zar ovakav si se rodio u mladim godinama starac si postao
Oci ti tajnu odaju ah koliko je volis ti je volis prijatelju a drugi je ljubi tebi je u mislima a drugom ruke pruza ti si za nju, druze samo uvela ruza za ljubav se ljubav nudi onaj sto te ljubi
Ref. | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 12:19 pm | |
| Suncokreti
Sagnite se suncokreti da na mene sunce sleti mozda ce me ona videti
Na jastuku gde mi glava umire bez zaborava recite joj to je ljubav prava
Ref. Godinu ce za mnom zaliti druge moja pisma spaliti al' godine trece setiti se nece
Godinu ce za mnom lutati druge ce se srecno udati al' godine trece setiti se nece
Sagnite se suncokreti cvetacete opet leti ja vas vise necu videti
Sagnite se zemlji nize da mi sunce bude blize tamo gde mi vise ne stize
Ref. | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 12:20 pm | |
| Sve su zene moje
Lose spavam, lose zivim lose izgledam kao da sam neko treci kad se pogledam
Nema zene pored mene starog tetreba a nekad su dolazile i kad ne treba
Ref. Sve su zene moje, dok na tebe lice sve me tvoje boli, dok me druga voli sve me tvoje bije, dok me tuga pije nek me razbije, nek me razbije
Pogledima drugih ljudi sebe izlazem sta da vidim, sta da cujem sta da pokazem
Zapalite mog zivota lose ocene jos uvek sam tvoja senka nema promene
Ref. | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Ti dobro znas
Opet cu da budem sve sto zelis i da nemam zrno savesti da se smejem kad se ti veselis i da placem kada tuzna si
Ref. 2x Ti dobro znas da sam lud kada te nemam ti dobro znas da sam tu i da se spremam
Da ti oprostim svaki greh i da mesam suze i smeh da te svaki put zavolim kada te zagrlim
Da ti oprostim svaki greh i da mesam suze i smeh da se svaki put zaljubim kad te poljubim
Opet cu da budem sve sto nisam samo da bi sa mnom bila ti kad me mrzis, da ti budem prisan da se rodim i kad umro bi
Ref. 2x | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Treca casa
Ne sipaj mi nikad trecu casu krenucu na put kroz secanja gde stare ljubavi, lovci i trgovci igraju uzimanja, davanja
Ref. 2x Mlad sam, da srecu kupujem star sam, da opet putujem stazom ciji kraj je kajanje
Ne sipaj mi nikad trecu casu to je kljuc za put u pakao ne zelim se vise secati kada sam pevao i plakao
Ref. 2x
Bezim od kajanja, zivim bez stajanja kao voz bez zadnje stanice prici o ljubavi kao i mudrosti uvek fale zadnje stranice u knjizi mojih dedova sve je izmedju redova godine ce same reci sve
Ref. 2x | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 12:21 pm | |
| Tudja si odavno
Kao zver me zivot progoni svaka bol me tebi odvodi lazes da si grozdje nebrano tudja si odavno (2x)
Ref. 2x Kome spremas postelju i ko ti uzdah otima ko ti gasi pozudu ko te zorom pokriva
Jos mi noci sporo prolaze bolji dani jos ne dolaze priznaj da si vino probano tudja si odavno (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 12:21 pm | |
| Udari prva
Odakle ti samo snaga da precutis sve sto bilo je a bilo je i boljih dana zar ti nista bas ne znace
Tu sam ja kada treba uvek sam ti blizu al' nikad necu biti jedan u nizu onih sto umiru uzalud
Ref. 2x Udari prva, zasto me cuvas od ovog cutanja sve mora manje boleti dacu ti dokaz i drugi obraz da cu te samo jos vise voleti
Odavno je predjen most sto deli navike od potrebe odavno i sad je prekasno za kajanje, oprastanje
Bicu tu kada zatrebam uvek sam blizu a nikad nisam bio jedan u nizu onih sto prerano odustanu
Ref. 2x | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 12:22 pm | |
| Umri u samoci
Dosao sam jedne noci i pijan sam bio saptao ti slatke reci nezno te ljubio
Vec sutradan ja sam cuo da me varas s drugim onda sam se ja zakleo necu da te ljubim
Ref. Ne nadaj se, ne varaj se da cu tebi doci ti si mene prevarila umri u samoci
Nikad vise, tebi necu doci umri u samoci
Ne pisi mi, ne trazi me necu da te shvatim ne moli se svake noci da se tebi vratim
Jer ja nikad, nikad vise necu tebi doci pa i nebo da srusi s tobom necu moci
Odlicna pjesma! | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Upali svetlo
Volela si svece da palis po stanu navuces roletne, cak i po danu beznadezno romanticna dusa
Tek sada te slike u secanju hvatam i bojim se onog sto lagano shvatam ne vidim ti oci dok te slusam
Zvala si me nocas kazes, vazno je za nas samo jedna sveca cudno treperi, kao i tvoj glas
Ref. Upali svetlo da se gledamo u oci kao u staroj decijoj igri, ko ce duze moci kazu da sudbinu niko ne moze da spreci sta ce nam reci, oci ce nam reci
Od tvojih reci tesko se bezi predugo sam bio u toj zlatnoj mrezi ali znas da suze svaki sistem ruse
Ziveo sam tvoje besove i stresove ucio tvoje mailove i sms-ove al' samo su oci ogledalo duse
Zvala si me nocas kazes, vazno je za nas samo jedna sveca cudno treperi, kao i tvoj glas
Ref. | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Usluga za uslugu
Sedela je lepa i sama pomisli sto da ne prisao sam njoj ljubavni zelja rece kosta ce
Ref. Usluga za uslugu dobro meni dobro njoj dal' je iko plakao na ramenu tom
Devojko za jednu noc imaj malo obzira kolko kosta da te zovem njenim imenom
Imala je nesto tvoje u crnim ocima na moj racun je popila pice i zauvek otisla
Ref. 2x | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 12:23 pm | |
| Voljena
Vise nista ne vidim i nista ne cujem svojim ocima vise ne verujem od kad znam da sam sam od kad otisla si od kad mojih snova vrata zatvori
Ja ti nisam znao rec i mog'o priznati za mene malo znace reci a puno dodiri sve sam pokus'o dat' a nista dobio osim tebe nisam nikog' voleo
Ref. Voljena, evo padam tu na kolena preziveo bih i bez ponosa al' bez tebe necu nikada
Jos ne mogu naci put koji vodi odavde jos me prate tvoje slike, tvoje reci utehe sve ce jednom biti juce, sve ce vreme brisati a ja bez tebe gusim se ja ne mogu disati
Svaki dan beskrajan, svaka noc preduga svaka rec suvisna, svaki ponor bez dna svaka laz istina, svaka bol nagrada svaka ljubav je sretna samo moja nikada
Ref.
Ulice su prazne nemam nigde nikoga moji svetovi se ruse kao stakla izloga a ja skrivam poglede i stavljam ruke u dzepove o Boze moj, ponovo sam sam ponovo sam sam
Vise nista ne vidim i nista ne cujem od kad otisla si
Svaki dan bez krajan, svaka noc preduga svaka rec suvisna, svaki ponor bez dna svaka laz istina, svaka bol nagrada svaka ljubav je sretna moja nece nikada
Ref. 2x | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 12:23 pm | |
| Vrati nam se druze moj (duet Mira Skoric)
Dok ti u kafani pijes, druze oko tvoje kuce vetar struze zena ti se, kazu, preudala deca svud po svetu razbezala 2x
Ref. Vrati nam se, druze moj ti rat si preziveo sto li te je rakija u miru pobedila
Dok ti u kafani pijes, druze imenom se tvojim drugi sluze segrti ti radnju prokockase roditelji sami ostarise 2x
Ref.
Dok ti u kafani pijes, druze iznad tvoje muke vrane kruze vinogradi rodni rasprodani prozori na kuci polupani 2x
Bez komentara! | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 12:24 pm | |
| Zapisite mi broj
Stani, cujem svoje srce kako za njom vice alkohol je logican nastavak te price
Pali kola srpski rulet da joj sto pre dodjem tip u plavom kaze stani trazi s njim da podjem
Ref. Zapisite mi broj, privedite me sutra jer koga izda noc vjeruje u jutra oduzmite mi sve ja ici cu na rukama da dodjem do nje
Vreme leti, a ja nemam krila da im odem zar nikog nema da mi doda noz da se izbodem
Uzalud trazim na tom licu jedno zrno pravde zar niko nece da mi kaze gubi se odavde | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 12:24 pm | |
| Zemun (duet Mance)
U tebi sam rodjen grade moj u tebi cu svoje kosti ostaviti ja u tebi bio na krovu svetu i doticao mutnu vodu dna
Kamen i vatra su mi brat i sestra tvoje srca kuca u meni za tebe dajem sve i ostajem veran tebi i veran ljubavi
Zemune ti si grad koji bez kojeg' ne bih ziveo preko sedam mora i devet gora do tebe ja bih leteo
Ref. 2x Danju, noci i ponoci u tebi rec caruje i nema toga ko ne ume da oseti tvoje srce vece i od Rusije | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 12:28 pm | |
| Evo gi tekstovi Ace Lukasa, covjek je neponovljiv, ima odlicne tekstove, ima dobar glas...ma sve super, samo budala se upropasti drogom...
Sad da nabrajam koje su mi pjesme dobre, iskreno, ne da mi se...al mislim da i nema pjesmu za kuje se moze reci da "ne valja"....
Dodajte jos koji tekst ako nadjete! | |
|
| |
Fallen Angel Domaćin
Broj poruka : 511 Godina : 32 Lokacija : K. Dubica Datum upisa : 11.02.2008
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 2:25 pm | |
| Kako ti se dalo toliko textova stavljati? | |
|
| |
Vuk Domaćin
| |
| |
spokiloki Novajlija
Broj poruka : 58 Godina : 33 Lokacija : Beograd Datum upisa : 12.02.2008
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 11:49 pm | |
| Браво, свака част... Ја сам већ издвојила по мени најбоље... | |
|
| |
nightmare Domaćin
Broj poruka : 422 Godina : 32 Lokacija : Tamo daleko,daleko od mora... Datum upisa : 11.02.2008
| Naslov: Re: Aca Lukas Pon Mar 03, 2008 7:49 pm | |
| Aca Lukas ,prodana dusa,jos prodanija nego Alen Islamovic................ | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Aca Lukas | |
| |
|
| |
| Aca Lukas | |
|