| Aca Lukas | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Vuk Domaćin
Broj poruka : 678 Godina : 34 Lokacija : Grmec Datum upisa : 09.02.2008
| Naslov: Aca Lukas Sub Mar 01, 2008 3:28 pm | |
| A kada odem
Nocas je bila lepa tvoja bela haljina a sto ti dusa crna mene bas ne zanima
Dala si sebe samo da mi bude najlepse sad mirno spavaj jer te moje misli vise ne plase
Ref. 2x A kada odem, nek' te probude podigni glavu kad mene ne bude za tvoje grehe ja cu pastati al' tebi vise necu prastati
Ja vise nemam nerava za neke price pametne zato je najbolje da odem da se trag zametne
Da ti se pravdam, duso nemoj da ocekujes sad mirno spavaj ja se gubim, ti pobedjujes | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Sub Mar 01, 2008 3:29 pm | |
| Ako mislis da sam
Primakni se, pridji mi blize da osetim miris tvoje koze i telo tvoje dok mi se dajes slatki poraz dok priznajes
Primakni se bez ijedne reci ovu bol samo dodir leci a onda idi iz mojih snova za mene ce se vec naci neka nova
Ref. Ako mislis da sam sam i tuzan veruj da si sve pogodila ako mislis da sam tebi nesto duzan nek' ti plati neko drugi
Ako mislis da sam sam i tuzan veruj da si sve pogodila ako mislis da sam tebi nesto duzan nek' ti plati Bog al' necu ja
Primakni se, zasto se stidis sto slepac vidi, samo ti ne vidis nocas mi je dusa crno, bela sve boje proleca druga je odnela | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Sub Mar 01, 2008 3:30 pm | |
| Ako su tvoja usta otrov sipala
Samo je srce jos svedok da sam ziv ove noci u meni lako ubila si sve al' ljubav ne
Sad samo idem ali ne stizem sad samo zivim ali ne disem samo je srce jos svedok da sam ziv ove noci
Ref. Ako su tvoja usta otrov sipala sto mi je ljubav s tobom tako prijala o noci moje crne noci besane zar njene usne zivog da me sahrane
Ako su tvoje usne melem nudile sto su mi dusu trovale i ubile o noci moje crne noci besane zar njene usne zivog da me sahrane
Kad bi me iz pakla pozvala ja bih dosao vrata raja da mi zatvoris ja bih prosao
Samo je srce jos svedok da sam ziv ove noci u meni lako ubila si sve al' ljubav ne
Sad samo idem ali ne stizem sad samo zivim ali ne disem samo je srce jos svedok da sam ziv ove noci
Ref.
Kad bi me iz pakla pozvala ja bih dosao vrata raja da mi zatvoris ja bih prosao | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Balkan Express
Hajde nocas snadji se po mirisu nadji me a ja cu ti pevati da te zaduzim, da te zasluzim
Ispod moga prozora sve su ruze plakale dok su sa mnom pevale sa mnom pevale, tebe cekale
Strast me nocas opija kao ljuta rakija
Ref. Nocas porusicu sve da ne uvenem k'o cvet kao Balkan krv mi vri bas sam gladan ljubavi
Dodji, mraci mi se um ja cu ispraviti drum upucacu meseca zato sto je nocas pun
Strast me nocas opija kao ljuta rakija | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Bele ruze
Ne pitaj me druze moj ne pitaj o zeni toj nemoj drugu srce slomiti kada znas da, da se ona meni nikad nece vratiti
Ref. 2x Bele ruze, bele ruze bele ruze opet cvetaju a u mome srcu, druze crne kise opet padaju
Kafana je prepuna a ja nigde nikoga nemam para nemam drugova
Samo stari cigani moju pesmu sviraju bele ruze opet cvetaju | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Sub Mar 01, 2008 3:31 pm | |
| Bila si odlicna
Pricas mi lazi, sapces na uho slusam te, kazi, a sta cu drugo od prvog trena to moje srce zna bila i ostala dusa prodana
Pricas mi lazi, ma nikad ne stati vise ne vazi, ne mogu slusati isteklo vreme, pala kazaljka ma bez dileme pronadji drugoga
Ref. Bila si odlicna, malo romanticna za krevet dvolicna do svitanja bila si poslusna, nikako suvisna a sada odlazim bez puno pitanja
Pricas mi lazi a bas se primeti previse vina a malo pameti ma vec odavno bas me nerviras umesto dorucka price serviras
Ref. | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Sub Mar 01, 2008 3:32 pm | |
| Blamiras me
Cini mi se k'o da letim a nisam se ni pomakao samo kad se tebe setim a nisam te ni dotakao
Cini mi se svet se rusi kad tvoj pogled kroz mene prodje a samo me malo tesi sve sto prodje, opet dodje
Ref. Blamiras me mala opasno nisam navik'o ti si neka cudna zverka nisam te ukrotio
Blamiras me mala opasno kad ces shvatiti ti si neka cudna bolest tesko te preboleti
Cini mi se grmi, seva kad zakucas stiklicama srce tesko odoleva usnama k'o malinama
Ref. | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Sub Mar 01, 2008 3:33 pm | |
| Burbon
Odkada si s njim otisla daleko svaki otrov mi klizi ko mleko
Ref. Muzika u mojoj sobi tvoja je tacka koju gledam nocas tvoja je sve je ovde tvoje jer i ja sam tvoj ali ovaj burbon on je samo moj
Odkad nisi tu zivot mi je stao samo pogledaj sta sam postao
Ref. 3x | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Sub Mar 01, 2008 3:33 pm | |
| Coma
Kad si tezak trista nevolja imas stvari vise od prijatelja kad svaku ljubav unapred prezalis i na svoj zivot tri tacke stavis
Al' s tobom opet ucim sve da hodam i da govorim da zelim i da osecam sa tobom novorodjen sam
Ref. Ti me dizes, ti me dizes iz kome bas si dobra u tome dok me gledas krv mi opet gori i srce mi se bori a vec sam bio hladan i beo ti me dizes iz kome al' mrtav sam vec zivot ceo
Kad je sve pod znakom pitanja i kraj tebe nikog nema vise zaboravis tad da si stvarno ziv u tvom telu samo djavo dise
Al' s tobom opet ucim sve da hodam i da govorim da zelim i da osecam sa tobom novorodjen sam
Ref. | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Sub Mar 01, 2008 3:40 pm | |
| Da mi je bolja sudbina
Vise ne poznajes mene jer u tvom svetu zbog tuzne pesme niko ne place
I sve one svete stvari iz nasega detinjstva nista ti ne znace
Ref. 2x Da mi je bolja sudbina znam, ti bi ljubila mene zivot i to ponekad bude kazna il' nagrada za ljude
Sad imas sve sto zelis koliko zelja, toliko vredi tvoja lepota
Sve one sjajne skupe stvari sto sanjali smo nekad na pragu zivota
Ref. 2x | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Sub Mar 01, 2008 3:40 pm | |
| Deset ruku
S tobom sam zaigr'o nista ili sve i sve izgubio ostali mi snovi
Njih bih prodao ali nemam kome jos jednom, duso s tobom ja bih probao
I neka nista nemam ako nemam tebe probacu jos jednom ugracu u sebe
I sebe nek izgubim a sta cu samom sebi kad vec nisam dobio I pripao tebi
Ref. 2x Deset ruku gubim samo da tebe ljubim ostade jos samo jedna jednostavno da me nema
Posle svega sta ce biti meni nije vazno kad sve prodje i onako sve ce biti lazno
S tobom neka drugi proba ja nemam sa cime sve sam prod'o ostalo je samo moje ime
Ref. 2x | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Sub Mar 01, 2008 3:41 pm | |
| Digla si mi cenu
Svi, sad me odjednom vole svi za mene nesto cuvaju do juce nisam ih ni znao
Sve, odjednom misle da sam lep dzabe mi daju poljupce du juce ljubav sam im krao
Ref. 2x Ti digla si mi digla si mi cenu moja dobra vila si ti o, kad bi znala kakva si budala ja nikad necu reci hvala ti
Svi, sad me odjednom vole svi a sve do ove godine cak mi ni ruku ne bi dali
Sve, nijedna sad da kaze ne kao u Boga gledaju du juce za njih sam bio mali
Ref. 2x | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Sub Mar 01, 2008 3:41 pm | |
| Dijabolik
Belo, oko mene sve je belo sat na ruci, kosulja, cipele, odelo na celo, stavljam prst na celo glava mi aterira i drhti mi telo
Ref. 2x Hej sta je meni sto ja idem uvek drugoj zeni hej stani malo ni do jedne tebi nije stalo
Zrelo, nekad razbilo se celo na milion delova na tanko i debelo smelo, nekad otiso sam smelo i od prave ljubavi stvorio obelo
Ref. 2x
Dijabolik, to sam sada ja alkoholik, to me ubija melanholik, to me razbija
Dijabolik, to sam sada ja alkoholik, to me ubija melanholik, to sam sada ja | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Sub Mar 01, 2008 3:42 pm | |
| Dobro jutro noci
Ref. Dobro jutro moja noci dobro jutro moje oci sanjao sam svoju srecu ja da spavam vise necu
Laku noc, laku noc, sreco moja ubi me, ubi me, lepota tvoja godinama, godinama, samo spavam i o jednoj, i o jednoj, zeni sanjam
Opasno je biti srecan necu da se vratim tamo nesrecan cu uvek biti a sa jednom srecan samo
Laku noc sreco moja
Ref.
Dobro jutro moja noci doletet' cu kao sova da bar umrem od zivota kad ne zivi se od snova
Laku noc, laku noc, sreco moja ubi me, ubi me, lepota tvoja godinama, godinama, samo spavam i o jednoj, i o jednoj, zeni sanjam
Probao sam samo jednom video sam da ne umem govor srece ne poznajem samo tugu ja razumem
Laku noc sreco moja
Ref.
Dobro jutro moja noci doletet' cu kao sova da bar umrem od zivota kad ne zivi se od snova
Ref.
Dobro jutro moja noci doletet' cu kao sova da bar umrem od zivota kad ne zivi se od snova | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Sub Mar 01, 2008 3:42 pm | |
| Imate li dusu, tamburasi
Imate li dusu, tamburasi nisu svake pjesme za sve sate imate li neke sto bi mogle i godine prosle da mi vrate
Ref. 2x Zenicu se jos sto puta kad vec nazad nemam puta kad ne mogu mladost vratiti napicu se jos sto puta nek mi dusa vjecno luta svako svoje mora platiti
Imate li pjesmu, tamburasi koja ume da zavara tugu da me izda i okrene ledja godinama svom najboljem drugu | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Sub Mar 01, 2008 3:43 pm | |
| Ista kao ja
Mislio sam mogu sam niko meni ne treba uzalud te nebo salje srce rece pokusaj makar jedan zagrljaj ziv si covek moras dalje
Al' nesreca ko i pice uvek drustvo trazi nekog da ti poveruje kad mu pricas lazi od suprotnih dusa jace jednake se vise privlace
Ref. Sama pijana i ne upotrebljiva ko avion al' bez krila na mene si me podsetila sama pijana imala si ukus dna zar si morala da budes ista kao, ista kao ja
Zeleo sam draganu veselu i laganu zenu koju sreca prati da me malo nasmeje da me zagreje da mi dan u zivot vrati
Al' nesreca ko za inat ne dolazi sama ona bira ono sto je najgore u nama od suprotnih dusa jace jednake se vise privlace
Ref. 3x | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Sub Mar 01, 2008 3:44 pm | |
| Istina je da te lazem
Subota je, pijem sam u kafani ceo dan kiselu vodu, kiselu vodu kad od nekud evo ti Boze hteli bi te svi ides pravo za moj stol pitas je li slobodno
Samom sebi kazem ja a ti lepa ko iz sna pored mene sedis tu a ja pijem samo nju kiselu vodu, kiselu vodu a ti me gledas ko znacajno
Pitas jasno ko dan hocemo li u stan ili u auto moj mene obliva znoj ti bi hotel zar ne ili motel zar ne voleo bih te, razbio bih te
Ali je pijem ceo dan kiselu vodu, kiselu vodu nisam los, nisam zao ali sebe mi je zao koji hotel koji stan
Gde cu sada s tobom ja sta cu sada s tobom ja kad je sve na meni lazno dok se lice pravi vazno i ovaj Rolex je fals i moja prica da sam bogat sve je fol
A ti mislis volim nju volim ovu otmenu kiselu vodu, kiselu vodu a ja volim Viski i rado ga se secam
Kad bi znala ko sam ja (4x)
Ref. Ne prilazi, ne prilazi sa mnom u noc ne odlazi ni kelneri ni devojke ne vole takve momke nije ovo stol za dvoje skloniste je ovo moje zato se okreni i ne prilazi
Tri na karte uvek dodam kada hocu da se prodam kradena su moja kola sobu delim pola, pola ne lazem te kad ti kazem istina je da te lazem
Kad bi znala ko sam ja da su dzepovi mi prazni da me jure ljudi razni i da samo cekam bruku i sebe mi je zao i tebe mi je zao
Pitas jasno ko dan da li idemo u stan ili u auto moj mene obliva znoj ti bi neki hotel sa vodenim krevetom koji hotel, koji stan
Ama gde cu s tobom ja kad je sve na meni lazno dok se lice pravi vazno i Rolex je fals i maska je sve ja bih te voleo, ja bih te razbio ali ja pijem ko za sram kiselu vodu kad bi znala ko sam ja ubila bi se, ubila bi se
Ref. | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Sub Mar 01, 2008 3:44 pm | |
| Iza tvojih koraka
Lepo je da gledam te da pamtim i da secam se trebas mi za starost i za mladost slabosti to si ti, to si ti
Bojim te u zeleno da budes moje prolece o, neverno mi znamo da je tako odavno, a
Ref. Iza tvojih koraka moji su posustali a iz tvoga pogleda ljubav su potrosili, o
Tu u mojim rukama pun je kofer bolova odkada si njegova bas se tesko zatvara
Tamo gde si spavala tu sreca nije svanula o, trebas mi bez tebe nije isto slabosti to si ti | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Sub Mar 01, 2008 5:31 pm | |
| Ja ne mogu bez tebe
Necu ti reci moju tajnu jer ti si dete, ne znas da cutis necu ti reci moju tajnu ipak si zena i mozda slutis
Ref. 2x Ja ne mogu bez tebe ni dan ne mogu, molim se Bogu da odrastes, da me shvatis od samoce da me spasis
Necu ti prici kao zeni takvih je puno u ovom gradu necu ti reci moju tajnu jer sve dok ne znas ja imam nadu
Ref. 2x | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Sub Mar 01, 2008 5:31 pm | |
| Ja zivim sam
Ako nekada pozelis da me vidis ili da cujes, moj glas nemoj, nemoj ti si mrtva za mene
Ako je nekada Bog stvorio dobar par, taj par, bili smo mi Bog ti da, djavo uzima ti si mrtva za mene
Ref. Ja zivim sam ja zivim sam ja zivim sam kako umem i znam
Ostavi me, ostavi me ostavi me sada je kasno za sve
Tiho prolaze dani vreme nosi sve i tebe i mene i nase davne sne davno si otisla ti, prokleta neka si
Ref.
Ostavi me, ostavi me ruzo, ruzo nesrecna ljubavi vec odavno kasno je za sve | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Sub Mar 01, 2008 5:32 pm | |
| Jagnje moje
A sto si mi jagnje moje beli venac isplela
Da li zalis ili slavis sto si mene volela (4x)
A sto si mi jagnje moje krst od zlata kupila
Da li zalis ili slavis sto si me izgubila (4x)
Jagnje moje (3x) | |
|
| |
spokiloki Novajlija
Broj poruka : 58 Godina : 33 Lokacija : Beograd Datum upisa : 12.02.2008
| Naslov: Re: Aca Lukas Sub Mar 01, 2008 8:35 pm | |
| Лик има врх песме, али ме нервира зато што је наркоман... Али песме су му врх... част изузецима... Највише волим песму "Удари прва", а нису лоше ни "Ако су твоја уста отров сипала", "Кома", "Нисам преживео", "Мирис тамјана", "Беле руже"... ма све су прејаке! A gdje je Jelena...tz tz, zar i ta nije prejaka... | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 2:16 am | |
| Jos pomisljam na najgore
Jos pomisljam na najgore kad vidim da te nema mozda je tako najbolje da poslednje se sprema
Ref. Moja je ruka sigurna ti nemoj da je krivis u srce necu pucati jer ti u njemu zivis
Jos pomisljam na najgore na goluba od gline mozda je tako najbolje odjednom bol da mine
Ref.
Jos pomisljam na najgore ko pas bez gospodara mozda je tako najbolje kad ljubav tako vara | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 2:17 am | |
| Kada odu svatovi
Ko jos ide praznog srca u svatove kao vojnik prazne puske u ratove ja, jer ja gubim, onu sto mi dusa ljubi ja, jer ja krijem, gorke suze sto ih lijem, a niko ne vidi
Ref. Samo da izdrzi srce, pogled drag samo da pregrmi, stisak blag a kad' odu svatovi plakacemo ja i ti
Ko jos peva svome srcu na umoru kao slavuj svom zivotu u zatvoru ja, jer ja gubim, sto mi dusa ljubi ja, jer ja krijem, gorke suze sto ih lijem, a niko ne vidi
Ref. 2x | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 2:20 am | |
| Kafana na Balkanu - E OVO JE NESTO PREJAKO
Malo vina, malo dima puno tuge u ocima nekad reci tako malo znace sve je jasno k'o na dlanu sve reci u casu stanu i nocas ce kafana da place
Samo uspomene lete kao dim od cigarete negde gore s muzikom se druze ako neka casa oda neka putuje do poda zasto nije izdrzala duze
Ref. Kap kise u okeanu za kafanu na Balkanu koga briga ko nocas place sipaj, nek' boli jos jace
Malo vina, malo dima puno tuge u ocima nekad reci tako malo znace sve je jasno k'o na dlanu sve reci u casu stanu i nocas ce kafana da place
Nemoj, caso, da se ljutis volim te, jer znas da cutis cemu drugo prijatelji sluze a tesko je biti stena u ta suluda vremena i ti si se umorila, druze
Ref. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Aca Lukas | |
| |
|
| |
| Aca Lukas | |
|