| Aca Lukas | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Vuk Domaćin
Broj poruka : 678 Godina : 34 Lokacija : Grmec Datum upisa : 09.02.2008
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 2:22 am | |
| Kuda idu ljudi kao ja
Hej zivote ostade mi duzan svi pevaju samo ja sam tuzan
Ref. Hej, zapevacu kada prodje sve a, kuda idu ljudi kao ja
Hej zivote dal' se nekad kajes kome srecu kome tugu dajes
Ref.
Pevao bih i ja da se cuje ali sreca bolu ne veruje
Ref. | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 2:23 am | |
| Licna karta
O, jesi li to ti zena pred kojom klece svi al', rekoh, neces uspeti za mnom ces zaliti, u bedi stariti od tvoga tako lepog lica nece ostati ni senka a ti, cuda gle, lepsa nego pre
A ja case bacam po kafani, krvarim trazim zid da glavom udarim
Ref. Napred, nazad, nemam gde licna karta prazna je samo tvoja slika stoji tu da jednom kad umrem po njoj me poznaju
O, jesi li to ti srecna u novoj ljubavi al', rekoh, neces uspeti da me zaboravis, da ces poludeti i da ce posle mene ostati bar trag na tvome telu a ti, cuda gle, jace nego pre
Ref.
Jesi li to ti, stara ljubavi sta li ti se posle mene to dogodilo da l' si sretnija il' pametnija sta li te je posle mene preporodilo
Ref. 2x | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Lisica
Ponekad gazda, ponekad sluga ponekad sunce, ponekad duga mala lisica u noci eto, to su tvoje oci
Ref. 2x Pobeci negde, misli me vuku od tvog pogleda, od tvojih ruku i od tvog smeha jer ne znam gde bi od male lisice u tebi
Pomalo budna, pomalo snena pomalo dete, pomalo zena mala lisica u noci eto, to su tvoje oci
I kada bezim, i kad se nadam u tvoje zamke ponovo padam mala lisica u noci eto, to su tvoje oci
Ref. 4x | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Miris tamjana
Sve sam ti dao u ovom svetu stradanja sve sam ti dao i prosjak post'o pijanac bez nadanja
Ref. Poljem se siri miris tamjana mirise cvece ko moja dragana a male laste s juga dolaze ko da mi tvoju ljubav donose
U ovom gradu ja nemam nikoga umrecu duso ako si njegova neka te prate stotine tambura umrecu duso na tvojim rukama
Ja nista necu sto sam ti dao od srca ja nista necu jer ne znam da li si zena il' svetica
Ref. | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 2:24 am | |
| Nazalost
Bas steta, tog vina sto mi gorci bas steta, te ruke sto ga toci celu noc i pijem i tocim ga sam jer lazes me neces se vratiti znam
Ref. 2x Nazalost te znam nazalost spavas s drugim nazalost sam sam a boli mlada dusa kao stara kost jer volim te nazalost
Bas steta, te kose sto ne sedi bas steta, tog tela sto ne vredi svaki dan ja rodim se i umrem sam jer lazes me neces se vratiti znam
Ref. 2x | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 2:25 am | |
| Ne ljuti se krcmaru
Sta je casa, jedna ili dve o zid kad se razbije
Ref. 2x Ne ljuti se krcmaru nosim ranu na srcu
Ref. 2x Ej, case moje polomljene ej, vi bar znate sto se razbijate
Hej, drugovi jednog dana kada nekud odem ja
Kazite joj da me rana dugo, dugo bolela (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Ne pitaj me
Ne pitaj, gde zivim, od cega, ni s kim ni sta bi to hteo da zaboravim jer neke stare stvari veruj mi ni ja sam o sebi ne bih voleo da znam
Ne pitaj da l' zelim da odem u raj ni zasto sam ovde me ne podsecaj jer neke stare stvari veruj mi ni ja sam o sebi ne bih voleo da znam
Ref. Ne pitaj me za nadimke ime i prezime ne pitaj me za navike poroke, godine
Ne pitaj me za devojke njihove brojeve jer moje tajne za tebe glave su bojeve
Voli me gluvo i slepo i veruj, veruj mi sve sto manje znas o meni za tebe bolje je
Ne pitaj me za, ne pitaj me za nadimke, ime i prezime ne pitaj me za navike poroke, godine
Ne pitaj me za devojke njihove brojeve jer to su glave bojeve
Ne pitaj sta imam i da li bih jos ni sa kim sam dobar, a sa kim sam los jer neke stare stvari veruj mi ni ja sam o sebi ne bih voleo da znam
Ref. | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Ne radjaj gresnike
Idi, ako ti znacim idi, bavi se svacim jer takve ko sto sam ja ljubav ne cini jacim
Ref. Tebi je vreme za ljubav ja necu naslednike bolje u manastir idi ne radjaj gresnike
Recicu da te volim da te zadovoljim al' takve ko sto sam ja ljubav ne cini boljim
Ref.
Idi, u drugu zemlju putuj sa bilo kim bezi od mene mala dok te ne unistim
Ref. | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 2:26 am | |
| Ne slusaj, majko
Ne slusaj, majko sta ti pricaju za mene ne slusaj, majko ni moje drugove, ni zene ne veruj, majko ni jednoj prici novoj
Ref. 2x Jer ja sam srecan ja sam srecan makar u pesmi ovoj
Ne slusaj, majko sta ti pricaju sa strane sve lazu, majko za pice i za kafane ne veruj, majko ni jednoj prici novoj
Ref. 2x
Ne slusaj, majko price o suzama i vinu ne brini, majko o svom najdrazem sinu ne veruj, majko ni jednoj prici novoj
Ref. 2x | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Nece mama doci
Otisla je mama sinoc na put sluzbeni put, dalek i dug umesto nje pisma sam ti pisao i poklone za rodjendan slao
Na tom se putu razbolela slagoh te da je i umrla jer kako da ti kazem istinu kad znam koliko si je volela
Ne mogu vise da te lazem odrasla si, pametna tvoja je mama s drugim covekom sa mnom je bila nesretna
Ref. 2x Nece mama doci, nece nikada nek tvoja suza za njom ne pada za lepse stvari ti si stvorena cvetaj mi, ruzo bez korena ruzo, moja ruzo, moja ruzice
Sanjala je mama nestvarne sne bila je mlada, ne krivi je ja nisam imao nista da joj dam jer ljubav je bila jedino sto znam
Zato cu tebi pruziti, mila ono sto nisam uspeo njoj dacu ti gnezdo, dacu ti krila ti leti sama kroz zivot svoj
Ref. 2x | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Neka me po dobru pamte
Tu na Balkanu trosim dane dok vreme stize lomi me al' zivot baca na sve strane ko vetar stare novine (2x)
Ref. 2x Neka me po dobru upamte neka me sa pesmom isprate i kad se setite, vi se ne ljutite po srcu meni sudite (po srcu meni sudite)
Tu na Balkanu trosim dane dok vreme stize lomi me al' zivot baca na sve strane ko vetar stare novine
Balkanom moja ladja plovi sa mojim drustvom najdrazim sa njim su zablude i snovi i nista vise na trazim
Ref. 2x | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 2:27 am | |
| Nesto protiv bolova
Idi, ne oklevaj sto samnom ovde imas sve al pomiluj me bar za kraj ubij me nezno, molim te
Ref. Na stolu ostavi mi cvet da mi na tebe mirise kartu za let na onaj svet i punu saku olova i nesto protiv bolova
Na podu suzu ostavi da me na minut prevari da odlazis iz ljubavi i punu saku olova i nesto protiv bolova
Kazem ti odlazi jer plasi me da ipak smes da skupis hrabrost zadnji put i da iz mrznje ostanes
Predobra stvar! | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 2:28 am | |
| Nije ti ovo Amerika
Ref. Nije ti ovo Amerika bogata devojko, nevoljo velika nisam ja gospodar celika nije ti, ljubavi, ovo Amerika
Da li sam dovoljno dobar za tebe u mojim rukama zlatan igra dvadeset hiljada milja pod morem nisam ni trazio da tebi da dam
Napago remene nasaka pao napago remene nasaga pas i reki kilibno na speki pao o reki kilibno nasaga pas
Ref.
Da li sam dovoljno dobar za tebe u dzepu promaja u kosi plin bogata djevojko ja nista nemam al' znam da ljubim ko ciganin
Napago remene nasaka pao napago remene nasaga pas i reki kilibno na speki pao i reki kilibno nasaga pas
Ref. 2x | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 2:28 am | |
| Niko 1, 2 i 3
Kisa pada napolju a unutra placem ja samo jedna jabuka na stolu mi ostala
Moja odela cigankama dala prodala kucu, kaze da je mala sa tri pijanca na peronu stojim za autobus zadnje pare brojim ma ceo je svet nocas moj kabriolet
Ref. Niko 1, 2 i 3 to su moji drugovi nigde nista nije sve a ti mala nosi se | |
|
| |
spokiloki Novajlija
Broj poruka : 58 Godina : 33 Lokacija : Beograd Datum upisa : 12.02.2008
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 2:39 am | |
| Е али најежим се кад се смеје у оној песми "Истина је да те лажем"... значи... | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 12:06 pm | |
| Nisam preziveo
Nedelja 28. avgust petnaest casova i trideset minuta vreme u gradu suncano i toplo saobracaj gust i otezan ekipa radia Ljubav zeli vam prijatan dan
Naocare crne u dzepu beli cvet i oprostajno pismo znam ga napamet u obe ruke svece u oku suza sja neko mi je umro taj neko sam ja
Nisam preziveo neverstvo tvoje da neko ima ono sto je moje o, zar se tvoje telo dira tudjim rukama
Nisam preziveo to sto si lepa jos lepsa nego sto si sa mnom bila o, zar se tvoje usne ljube tudjim usnama
Umro sam za tobom umro sam, ti nisi za mnom plakala
A oko mene ima hiljadu razloga da opet budem ziv i budem veseo devojke u haljinama crvenim setaju i ptice pevaju meni svi smetaju
Venac od lovora bacam niz reku za ljubav najvecu u ovom veku o, zar se tvoje telo dira tudjim rukama
Nisam preziveo to sto si lepa jos lepsa nego sto si samnom bila o, zar se tvoje usne ljube tudjim usnama
Umro sam za tobom umro sam, ti nisi za mnom plakala
A oko mene ima hiljadu razloga da opet budem ziv i budem veseo devojke u haljinama crvenim setaju i ptice pevaju meni svi smetaju
Meni svi smetaju
Meni svi smetaju | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 12:06 pm | |
| Ovo je Srbija
Znas li odakle si, sine pogledaj planine sive Zejtinlikom cvece procvalo Sumadijom sunce zasjalo
Ref. 2x A, ovo je Srbija govore grobovi ratnika iz slavnog vremena
Cvetovi kao od vina stihovi ratnih sudbina jos cvetaju kao nekada kraj Drine sa cvetnih livada
Proci ces puteve duge videces krajeve druge ponesi odavde jedan cvet nek' svi vide, nek' zna ceo svet
Ref. 2x | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 12:07 pm | |
| Pao sam na dno
Sada pao sam na dno zbog ljubavi svoj poraz proslavljam zato sipaj taj otrov sto leci i ne pitaj
Ref. Sada pao sam na dno o glavu mi se obilo sto u grehu s' tobom hteo sam da gorim sada pao sam na dno kostalo me mnogo to nista manje koliko te i sad volim
Drhtim kao pas i umirem zbog nas u lice pljunuo bih sebi u carstvu poroka i laznih drugova ovo bezimeno lice bez nje gde bi
Srce ukradeno, telo ranjeno placam cenu
Ref. 2x
Koliko je njih zbog tebe kao ja sa litvice zivota palo jer ti si nagrada iz ruke djavola nije ti do mene stalo cak nimalo
Srce ukradeno, telo ranjeno placam cenu
Ref. 2x | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 12:14 pm | |
| Pesma od bola
Ref. Sva moja pesma je od bola a ta je pesma zivot moj i ove case oko stola drugovi moji dajte njoj
Kada sam joj reko idi mislio sam na dan, dva sad se iz daleka vidi gde je ona a gde sam ja
Ref. 2x
Posle kise dodje duga rekli su mi drugovi kad bih duga bila pruga da l' bih njome dosla ti
Ref. 2x | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Pijanstvo je moje carstvo
Pita s mahom, cisto odelo topla soba i ukrasen stol a ja opet pijan i ne vidim to bolje glavu okreni jer ljubav nece nista tu da promeni
Ti bi htela obicne stvari moju ruku da spavas na njoj a ne ovaj haos i nespokoj zato glavu okreni jer ljubav nece nista tu da promeni
Ref. O prihvati to kao svoju sudbinu moje pijanstvo to je carstvo pored mene sedi tu tu si kraljica znaj sedi kraj tvoga kralja pijanog i cekaj kraj | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Pocnite bez mene
Ako nadjem novo lice izaci cu medju svet s ovim tuznim licem klovna ne pada mi napamet
Ref. Pocnite bez mene neka pesma krene zasto da vam tugom pokvarim paradu ja cu samo doci iza pola noci da poljubim mladu najlepsu u gradu
Sav moj bes ostace ovde ja ga necu poneti mali poklon da me pamti krisom cu joj doneti
Ref. | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 12:15 pm | |
| Ponos i laz
Nocas kada izadjes odavde Sve ce biti kao da si tu Al u srcu nece biti nade Za nas dvoje vise ni u snu Ne idu znas, ponos i laz
Boli me al zaplakati necu Musko srce ne sme plakati Na rastanku zapalicu svecu Da te vidim, da te zapamtim
Nocas svetle nase cigarete Kao zvezde, kao tajni znak Kad izgore krenuces polako Nasu ljubav prekrio je mrak Ne idu znas, ponos i laz | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Poslednje pijanstvo
Bas u minut dva, pre zatvaranja kad sam prestao da brojim greske i vec sisao sa vrteske
Svratila si ti, da zavrtis krug da me nateras da opet igram i da napravim jos jedan dug
Od tada ne zakljucavam vrata jer sam vec svaku zakljucao nadu da posle tebe ovde ima neceg neceg vrednog sto bi mogli jos da mi ukradu
Ref. Ode kapara, ode s tobom sve ode da me seti na sramotu prosao sam lose u zivotu
Iluzije sve, popijene su trezan cekam na novo poznanstvo ti si bila poslednje pijanstvo ode kapara | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Pustinja
Mrak mi pred ocima, pusto mi je sve dani k'o godina otkad nema te magla se spustila oci ne vide ime ti dozivam u sred pustinje
Ref. Pa nek' grmi, neka seva ludujem ali znam nevreme se sprema meni leka nema
Ali negde iz daljine vidim te, nazirem moram da ti kazem bez tebe umirem
Hej, crni oblaci nebom caruju trag tvojih koraka od mene skrivaju nek' ide bez traga nema sile te vodi te mene njoj il' me ubite
Ref. | |
|
| |
Vuk Domaćin
| Naslov: Re: Aca Lukas Ned Mar 02, 2008 12:16 pm | |
| Rodjendan
Da li ti je jos u zivotu sat sto sam ti ga kupio da l' te i dalje dobro sluzi ko sto sam ti ja posluzio
Meni je ovde lepo bez tebe vreme mi brzo prolazi poroka nemam a svako vece druga mi devojka dolazi
Lazem, lazem sve grozno sam ko pre
Ref. U pet popodne pijan sam u pola osam gotov sam ja svako vece spavam sam ko da sam zarazan
Za ime Boga smiluj se ne bih te zvao kunem se al' danas mi je tezak dan meni je rodjendan
Da li ti je jos u zivotu sat sto sam ti ga kupio da l' te i dalje dobro sluzi ko sto sam ti ja posluzio
Meni je ovde lepo bez tebe vreme mi brzo prolazi poroka nemam a svako vece druga mi devojka dolazi
Ref.
Ref.
Lazem, lazem sve grozno sam ko pre (2x) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Aca Lukas | |
| |
|
| |