Broj poruka : 327 Godina : 33 Lokacija : ....hmmm....na glogovoj grani..... Datum upisa : 09.02.2008
Naslov: Re: Situacija na Kosovu?!? Sub Feb 23, 2008 12:29 pm
У Дубици је у уторак протест! Дубица увијек касни, јебем ли је!
Fallen Angel Domaćin
Broj poruka : 511 Godina : 32 Lokacija : K. Dubica Datum upisa : 11.02.2008
Naslov: Re: Situacija na Kosovu?!? Sub Feb 23, 2008 1:05 pm
Samo treba da i kod nas bude sr**a!!! A kakvi su Dubičani, sigurno hoće.
soadrock Expert
Broj poruka : 327 Godina : 33 Lokacija : ....hmmm....na glogovoj grani..... Datum upisa : 09.02.2008
Naslov: Re: Situacija na Kosovu?!? Sub Feb 23, 2008 2:03 pm
Нисам иначе тако радикална, али у овом случају: Само мртав Хашим је добар Хашим!
Vuk Domaćin
Broj poruka : 678 Godina : 34 Lokacija : Grmec Datum upisa : 09.02.2008
Naslov: Re: Situacija na Kosovu?!? Sub Feb 23, 2008 4:03 pm
Demonstracije u Banjaluci povodom jednostranog proglasenja drzavnosti Kosova!
spokiloki Novajlija
Broj poruka : 58 Godina : 33 Lokacija : Beograd Datum upisa : 12.02.2008
Naslov: Re: Situacija na Kosovu?!? Ned Feb 24, 2008 5:24 pm
Ја сам била на протесту у Београду, испред скупштине и не могу да вам опишем какав је то доживљај! невероватно! Маса људи пева из свег гласа, сви сложни из једног истог разлога: Да Косово остане Српско!
Али морало се наћи хиљаду мајмуна који су све то упропастили1 И уместо да у свет оде слика о мирној Србији, Србији којој је искрено стало до Косова, отишла је слика о хулиганској Србији, дивљој и неваспитаној Србији, о нецивилизованој Србији... Зашто? Питам те људе зашто им је то требало? Ајде, капирам оно за амбасаде то и треба да руше, али зашто излоге и продавнице? То се не ради тако! То се бојкотује тако што се не купују ти производи! А не крађом! ОТЕТО - ПРОКЛЕТО!!!
И у том општем хаосу, изгубљен је један живот! Живот младића од 20 година, са Косова, који је студирао у Новом Саду, који је протеран са Косова, а толико га је волео, толико да је дао живот за Косово!!!
Не могу више да пишем о томе... Занесем се сваки пут!
Почивај у миру Зоране Вујовићу!!!
nightmare Domaćin
Broj poruka : 422 Godina : 32 Lokacija : Tamo daleko,daleko od mora... Datum upisa : 11.02.2008
Naslov: Re: Situacija na Kosovu?!? Pon Feb 25, 2008 6:30 pm
r.i.p.
Nego hoce li biti u utorak tih protesta ili ne,nista nisu pricali danas??????
Vuk Domaćin
Naslov: Re: Situacija na Kosovu?!? Pon Feb 25, 2008 10:02 pm
U BL ce sigurno biti....i neradni je dan za osnovne i srednje skole...loooooool Naravno ide se na protest!
Vuk Domaćin
Naslov: Re: Situacija na Kosovu?!? Uto Feb 26, 2008 7:49 pm
Mozda ce tekst biti malo duzi ali pokusacu ukratko da ispricam sta se danas desavalo u BL.... Pa ovi protesti su postali krajnje glupi i nepredvidivi...danas odem na protest na Trg Krajine, sve normalo, politicari i sportisti drze govore, ljudi pjevaju, aplaudiraju ponekad i u tome je prosao taj glavni dio mitinga... Ali onda su pocele grupe da se izdvajaju...krece se ka Americkoj ambasadi, naravno tamo nas doceka 200 kornjaca i transporter specijalne policije..dobro ne mozemo do ambasade, jbg jako obezbjedjenje i krenemo u centar onako bzvz...to je vise bilo da se razidjemo...ja krenem na bus kad na autobuskoj zlo, al bas zlo...Onih 200+ kornjaca su se premjestile u ulicu najblizu autobuskoj koja takodje vodi do ambasade a naspram njih stoji otprilike isto toliko "djece", mahom srednjoskolaca koji uzvikuju "kerovi, kerovi" i onda u jednom trenutku pocinju da lete kamenice prema policajcima jer je neki debilcina bacio par kamenja prvi a ostali ko budale za njim...policija se samo stiti stiovima, nece da reaguju, trpe to kamenje i onda neko baci baklju prema njima...krenuli su na masu ali su se vratili, da ne bude "prekomjerna upotreba sile" nisu koristili suzavac, u tom trenutku poceli su da rade inspektori koji su cijelo vrijeme bili medju ljudima....prilaze, hvataju za vrat (bukvalno) i ispituju na licu mjesta....ja stojim i gledam jednog takvog kako uhvati covjeka za vrat i galami na njega, a ovaj mu se jedva nekako ote i objasni da je i on inspektor i da juri nekog klinca od 13-14 godina... Poslije inspektora masa se svela na nekih 50-ak ljudi...e onda je interventna pocela da odradjuje svoje...znate kako to interventna odradjuje, mili pendrek preko ledja i onda u maricu...ja i jos jedan drug vidimo dokle je doslo pa smo eskivirali to sve i krenuli kuci po drugi put i to pored onog platoa gdje penzioneri igrju sah...a neki policajac mlati pendrekom za nama i vice "DJE CES JEBEM TI NEDLjU, DJE STE VI POSLI, MARS ODAVDE".....nekako smo uspjeli do autobuske a tamo ljudi ciste staklo od razbijenog izloga "CROITE", u prolazu skontam kako neki bjeze od 9-10 policajaca i galame nesto.....sve u svemu, huligani dobili sta su trazili, drotovi dobili, samo ambasade ostale citave MA OPSTE ZLO I NAOPAKO
Fallen Angel Domaćin
Naslov: Re: Situacija na Kosovu?!? Sre Feb 27, 2008 11:35 pm
Nikakvih protesta nije bilo kod nas, niti će biti... Šta smo mogli očekivati, Dubica je to!
nightmare Domaćin
Broj poruka : 422 Godina : 32 Lokacija : Tamo daleko,daleko od mora... Datum upisa : 11.02.2008
Naslov: Re: Situacija na Kosovu?!? Pet Feb 29, 2008 4:24 pm
Ja se bojim da je sve to gotovo...Kosovo je siptarsko,mada mi to nikada necemo prihvatiti,svijet je uz njih...Imaju tu svoj interes i to je to...
overpowered Član
Broj poruka : 128 Godina : 31 Lokacija : zaljepljena za monitor....:) Datum upisa : 09.02.2008
Naslov: Re: Situacija na Kosovu?!? Sub Mar 01, 2008 6:01 pm
Ma naši policajci kao nešto kenjaju da nismo javili dva dana unapred da će biti protest.... ...Mislim...Šta više očekivati od ovog grada???
Fallen Angel Domaćin
Naslov: Re: Situacija na Kosovu?!? Čet Mar 06, 2008 11:12 pm
nightmare ::
Ja se bojim da je sve to gotovo...Kosovo je siptarsko,mada mi to nikada necemo prihvatiti,svijet je uz njih...Imaju tu svoj interes i to je to...
Gotovo je... Većina je priznala nezavisnost, tako da... od svega ovog nema ništa!!!
nightmare Domaćin
Naslov: Re: Situacija na Kosovu?!? Pet Mar 07, 2008 2:04 am
game is over
Fallen Angel Domaćin
Naslov: Re: Situacija na Kosovu?!? Pet Mar 07, 2008 2:15 am
Koliko je samo štete napravljeno zbog ničega!!!
nightmare Domaćin
Naslov: Re: Situacija na Kosovu?!? Pet Mar 07, 2008 2:19 am
Da....samo da bi neki debili.......zadovoljili svoje hirove i bezvezne interese........
Fallen Angel Domaćin
Naslov: Re: Situacija na Kosovu?!? Pet Mar 07, 2008 2:21 am
...i dokazali da su Srbi samo životinje...
nightmare Domaćin
Naslov: Re: Situacija na Kosovu?!? Pet Mar 07, 2008 2:24 am
...I DOKAZALI SVOJU NADMOC NAD NARODOM......
soadrock Expert
Naslov: Re: Situacija na Kosovu?!? Pet Mar 07, 2008 7:55 pm
Fallen Angel ::
nightmare ::
Gotovo je... Većina je priznala nezavisnost, tako da... od svega ovog nema ništa!!!
ма о каквој већини ви говорите??? од 150 држава тек 26 их је признало Косово, а гдје је Кина која га неће признати, гдје је Русија, гдје су Азијске земље?? Гдје је Аустралија? Па њихово кад се не поштује они само заврну чесму ко Руси и нема Европљанима нафте и гаса, ни привреде, ни ничега...
nightmare Domaćin
Naslov: Re: Situacija na Kosovu?!? Ned Mar 09, 2008 4:59 pm
Samo je pitanje vremena kad ce vecina priznati....100 % nece samo desetak drzava...
Vuk Domaćin
Naslov: Re: Situacija na Kosovu?!? Čet Mar 13, 2008 11:22 pm
Albance samo treba pitati: HOCETE LI SE SAMI POCISTITI, ILI DA VAS MI CISTIMO?!
soadrock Expert
Naslov: Re: Situacija na Kosovu?!? Čet Mar 13, 2008 11:49 pm
ма јоооок! не треба њих ни обавјештавати. јесу ли они нас обавијестили у марту 2004??? само мртав шиптар је добар шиптар!
Vuk Domaćin
Naslov: Re: Situacija na Kosovu?!? Čet Mar 13, 2008 11:53 pm
Ma to obavjestenje eto cisto da sve bude u duhu demokratije koju toliko potenciraju sadasnje gazde tamo...uostalom, bitno da se ociste, a kako, ma libo me uvo...samo neka ih nestane!!!!!