| Naj fore iz serija i filmova.... | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
nightmare Domaćin
Broj poruka : 422 Godina : 32 Lokacija : Tamo daleko,daleko od mora... Datum upisa : 11.02.2008
| Naslov: Naj fore iz serija i filmova.... Čet Mar 06, 2008 5:07 pm | |
| Kao npr. MARATONCI TRCE POCASNI KRUG....To mi je jedan od najgenijalnijih domacih filmova.....Kad Laki pregazi autom covjeka i pita :Šta mu je?Kad ce ovaj drugi : E SAD MU NIJE NISTA!!!!Bas su originalni.....PISITE....... | |
|
| |
Master Admin
Broj poruka : 363 Godina : 31 Lokacija : Ispred monitora xD Datum upisa : 05.02.2008
| Naslov: Re: Naj fore iz serija i filmova.... Čet Mar 06, 2008 8:06 pm | |
| Maratonci: Tata, nemoj da mi vređaš dete. KAKVO DETE TO JE KRETEN !!!! Radovan III: -Komarci ko rode jebote !!! Čim zatvorim oči, oni dolaze sa svih strana i grizu me sa svojim zubima u nameri da me upropaste. -Deda je pojeo kobas'cu, deda svinja od čoveka -Namrčilo se ko da će govna da padaju, a svu veš stoji napolju | |
|
| |
Vuk Domaćin
Broj poruka : 678 Godina : 34 Lokacija : Grmec Datum upisa : 09.02.2008
| Naslov: Re: Naj fore iz serija i filmova.... Čet Mar 06, 2008 9:47 pm | |
| Ko to tamo peva: Ne brinite, puska je zakocena!
Maratonci: Nosi ga od mene, smrt je prelazna bolest! Vidi tata, pa to je gospodin Rajkovic...Sta mu je?...Sad mu nije nista, UBIO SI GA KAO ZECA
Radovan III: Stanislave.....PRETERANO SERES...ili ono...Uzmem pistolj, prebacim se sa nase terase na njihovu, pobijem govna i gotova stvar...i kad galami na onu zenu u prvom redu...ma citav Radovan III!!!
Mi nismo andjeli: LOPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV, nisam ja lopov, ja sam jebac, JEBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAC!!! | |
|
| |
Master Admin
Broj poruka : 363 Godina : 31 Lokacija : Ispred monitora xD Datum upisa : 05.02.2008
| Naslov: Re: Naj fore iz serija i filmova.... Čet Mar 06, 2008 11:27 pm | |
| Anđeli: Ju Lopov !!! Nisam ja lopov ja sam jeeebač. Ju jebač !!!! Sav Radovan...ono je bio kralj... Kad se dere na one svoje kolege.... Nauči tekst jeboteee.. Maratonci: Laki je malo nervozan, umro je Pantelja. Jel znate da je ukusan Patelija ? Ko to tamo peva: Tata, i ja bi ono radio. I tata bi sine. Tataaaa , pobego je zeec. (na ovo sam plakao) | |
|
| |
soadrock Expert
Broj poruka : 327 Godina : 33 Lokacija : ....hmmm....na glogovoj grani..... Datum upisa : 09.02.2008
| Naslov: Re: Naj fore iz serija i filmova.... Pet Mar 07, 2008 9:38 pm | |
| Ћале позвани сте на бал вампира! Радован 3. Попићеш. Попићу!... једну омању реку вина... па кад се наждрљекнем има да побијем једно пе'-шест сватова! Јој сад се не могу ни сјетити... ма сви домаћи филмови су легендарни... мислим на старије... | |
|
| |
Master Admin
| Naslov: Re: Naj fore iz serija i filmova.... Sub Mar 08, 2008 2:24 am | |
| Radovan III : Rimenka nemoj da te posadim ko zumbul ovde u beton, da te pocepam k'o novine pi*da zi materina !!! :loL: | |
|
| |
soadrock Expert
Broj poruka : 327 Godina : 33 Lokacija : ....hmmm....na glogovoj grani..... Datum upisa : 09.02.2008
| Naslov: Re: Naj fore iz serija i filmova.... Sub Mar 08, 2008 6:53 pm | |
| -"Орао јави се, орао јави се! " -"Орао пао, орао пао!!" "Драги наш оче... Умро си пред сам крај живота...." Маратонци "Пусти ме зваћу децу! Децооооо!! Децооооо!" А ево Радован! https://www.youtube.com/watch?v=_qhLaiCZj2A | |
|
| |
soadrock Expert
| Naslov: Re: Naj fore iz serija i filmova.... Sub Mar 08, 2008 7:09 pm | |
| | |
|
| |
Master Admin
| Naslov: Re: Naj fore iz serija i filmova.... Sub Mar 08, 2008 8:54 pm | |
| A jbg greška u kucanju....Stalna žurba... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Naj fore iz serija i filmova.... | |
| |
|
| |
| Naj fore iz serija i filmova.... | |
|