| Vicevi............ | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Master Admin
Broj poruka : 363 Godina : 31 Lokacija : Ispred monitora xD Datum upisa : 05.02.2008
| Naslov: Vicevi............ Sre Feb 06, 2008 12:12 am | |
| Pišite ovdje naj viceve...
Uhvate ljudi Isusa i ubiju boga u njemu. | |
|
| |
Zh@b!tz@ Novajlija
Broj poruka : 78 Godina : 31 Lokacija : ...zalijepljena za monitor*** Datum upisa : 09.02.2008
| Naslov: Re: Vicevi............ Sub Feb 09, 2008 5:36 pm | |
| Kako SRBI računaju? Dođu pred kafanu, prvo se saberu, onda uđu u nju pa se oduzmu!
Red bull - daje ti krila! Rakija - pogon na sve četiri!
Piše Fata pismo bratu u vojci: • Dobro smo, bili smo tajo i ja na vašaru u Kotraži. Naišli neki mangupi, taju izudaraše, a mene izjebaše... Drugo pismo: • Dobro smo, bili smo na vašaru u Požegi. Naišli neke mangupi, taju izudaraše, a mene izjebaše. Treće pismo: • Približava se vašar u Ivanjici. Ja bih rado išla, al' se tajo nešto nećka.... | |
|
| |
dimebag Expert
Broj poruka : 384 Godina : 30 Lokacija : Ispred monitora Datum upisa : 10.02.2008
| Naslov: Re: Vicevi............ Ned Feb 10, 2008 11:11 pm | |
| Idu lav i zeko ulicom.Kaze lav zeki da ode kuci.Zeko se prodera i rece LAVE NEMOJ TAMO ICI TAMO JE MINSKO POLJE.Lav poginu.Kad zeko zapjeva LOVE IS IN THE AIR. Buahaha | |
|
| |
Vuk Domaćin
Broj poruka : 678 Godina : 34 Lokacija : Grmec Datum upisa : 09.02.2008
| Naslov: Re: Vicevi............ Ned Feb 10, 2008 11:48 pm | |
| Srele se dvije babe... -Ajde pitaj me sta ima! -Ma necu, sto bi te pitala. -Ma pitaj me sta ima!! -Necu zenska glavo, sto bi te pitala sta ima!!? -Ma piiiiiitaj me sta ima... -Aj´ dobro...Sta ima? -Jooj, cuti ne pitaj... | |
|
| |
Fallen Angel Domaćin
Broj poruka : 511 Godina : 32 Lokacija : K. Dubica Datum upisa : 11.02.2008
| Naslov: Re: Vicevi............ Čet Feb 14, 2008 1:06 am | |
| Bila tri šišmiša. Kad je pala noć, krenuli su u 'akciju'. Ode prvi, nema ga neko vrijeme, onda se vrati krvav oko usta i kaže ovoj dvojici: "Vidite ono selo?"
"Vidimo"-odgovore.
"E, tamo sam ja sam ja svim ljudima popio krv."
Ode drugi, isto ga nema neko vrijeme, onda se vrati krvav oko usta i kaže ovoj dvojici: "Vidite onaj grad? Tamo sam ja svim ljudima popio krv."
Ode treći i nema, ga, nema, nema...Kad se vratio sav krvav, pita ovu dvojicu: "Dečki, vidite onu banderu?"
"Vidimo".
"Eh, ja ju nisam vidio..." | |
|
| |
nightmare Domaćin
Broj poruka : 422 Godina : 32 Lokacija : Tamo daleko,daleko od mora... Datum upisa : 11.02.2008
| Naslov: Re: Vicevi............ Čet Feb 21, 2008 7:18 pm | |
| Sjede 4 policajca u autu i svadjaju se koji ce biti do prozora... Dolazi policajac u knjizaru trazi globus Srbije Izlazi policajac iz pekare i kaze drugom :"Ako pogodis koliko imam kifli u ruci dacu ti obje"! | |
|
| |
Master Admin
Broj poruka : 363 Godina : 31 Lokacija : Ispred monitora xD Datum upisa : 05.02.2008
| Naslov: Re: Vicevi............ Čet Feb 21, 2008 9:10 pm | |
| - Citat :
- Dolazi policajac u knjizaru trazi globus Srbije
Ovo je bolji fazon: Dolazi policajac u knjizaru i kaze dajte mi olovku za 3. razred i svesku sa krugovima. U tom ulazi komandir i ljutito mu reče da to ne postoji kad reče prodavačici da se ne obazire na njega i doda: Nego, dajte mi jedan globus Srbije... | |
|
| |
nightmare Domaćin
Broj poruka : 422 Godina : 32 Lokacija : Tamo daleko,daleko od mora... Datum upisa : 11.02.2008
| Naslov: Re: Vicevi............ Pet Feb 22, 2008 7:10 pm | |
| - Master ::
-
- Citat :
- Dolazi policajac u knjizaru trazi globus Srbije
Ovo je bolji fazon:
Dolazi policajac u knjizaru i kaze dajte mi olovku za 3. razred i svesku sa krugovima. U tom ulazi komandir i ljutito mu reče da to ne postoji kad reče prodavačici da se ne obazire na njega i doda: Nego, dajte mi jedan globus Srbije... Pa da ,tako i ide vic...Ali nije mi se dalo pisati ovo ispred,pa sam izvukla glavnu foru... | |
|
| |
Master Admin
| Naslov: Re: Vicevi............ Sub Feb 23, 2008 3:03 am | |
| Pokusava otac sina debila da nauci racinati pa nikako. KAze mu 1+1 = 2 ali ovaj ne konta. Pa nacrta jednu jabuku i drugu ali opet ovaj ne konta. Na kraju kaze 1 (pa kucne od sto) pa jos 1 (opet kucne) kad ce sin: Neko kuca tata... Otac: Pa ja !!! Ajoj pa uđi tata !!! (ovo mnogo bolje zvuči kad se priča ) | |
|
| |
Fallen Angel Domaćin
Broj poruka : 511 Godina : 32 Lokacija : K. Dubica Datum upisa : 11.02.2008
| Naslov: Re: Vicevi............ Čet Mar 06, 2008 11:28 pm | |
| "Kako si se osjećao na zadnjem satu u školi", pita majka Ivicu. "Kao general. Stojim u stavu mirno i promatram svoje jedinice." | |
|
| |
soadrock Expert
Broj poruka : 327 Godina : 33 Lokacija : ....hmmm....na glogovoj grani..... Datum upisa : 09.02.2008
| Naslov: Re: Vicevi............ Pet Mar 07, 2008 9:02 pm | |
| НАСИ се покварио сателит па је расписан конкурс за његову поправку. Стигле су три понуде: - Немац тражи два милиона за поправку. Један милион за његов рад и други за његову жену ако се не врати из орбите. - Јапанац тражи три милиона. Један за њега, други за жену а трећи за децу ако се не врати. - Веља Илић тражи 4 милиона.
Пита га човек из НАСЕ, зашто он тражи четири милиона. - Веља одговара: "Један милион за тебе, један за мене и два да дамо Немцу да поправи ту скаламерију!" | |
|
| |
dimebag Expert
Broj poruka : 384 Godina : 30 Lokacija : Ispred monitora Datum upisa : 10.02.2008
| Naslov: Re: Vicevi............ Uto Apr 01, 2008 5:21 pm | |
| Joj ovaj je prejak
Izvedu ljudi majmuna,medjvjeda i zmiju da vide sta oni znaju.
Majmun poce da vozi biciklo.Ljudi se zadivise.
Medvejd poce da zonglira loptu.Ljudi se zadivise.
Zmija samo uradi sssssss (kako se oglasava)
Zmija opet uradi isto.Ljudi je pocese gadjati.
Kad zmija sssssssssinoc sam sssssssssssinoc sam. (pola kafane popijo) LOL | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi............ | |
| |
|
| |
| Vicevi............ | |
|